WONEN IN PRINSENLAND

Prinsenland kenmerkt zich door een grote diversiteit aan woningtypen en biedt daardoor huisvesting voor een zeer brede doelgroep. Schijf u in voor de nieuwsbrief en we houden u steeds als eerste op de hoogte.

Inschrijven

impressie3

WONEN IN PRINSENLAND

Aan het einde van de Johan van Oldebarneveldtstraat in Honselersdijk staat iets moois te gebeuren! Een kleinschalige woonproject met een eigen identiteit en toch passend in de bestaande omgeving. Prinsenland kenmerkt zich door een grote diversiteit aan woningtypen en dient daardoor huisvesting voor een zeer brede doelgroep. Als starter op zoek naar je eerste woning? Of juist alles gelijkvloers in een patiowoning? Uw auto op eigen oprit en riant wonen aan vaarwater in een twee-onder-een-kap woning? Voor ieder wat wils!

De start verkoop van Prinsenland vindt plaats in het eerste kwartaal van 2021. De eerste concept beelden zijn beschikbaar. Meer informatie over de woningtypen volgt laterSchijf u direct in voor de nieuwsbrief, zodat u voortaan als eerste op de hoogte wordt gehouden.

Inschrijven

20200717 Vogelvlucht perspectief A
20200717 Vogelvlucht perspectief B
20200717 Vogelvlucht perspectief C

OVER PRINSENLAND

Het project Prinsenland is ruim opgezet, met aandacht voor groen, voldoende parkeerplaatsen en extra water. De strakke maar toch warme architectuur van de woningen en het kwalitatieve materiaalgebruik geven een luxe uitstraling. Een onderscheidend plan, waarin de plattegronden zijn aan te passen naar de verschillende levensfases van de bewoners van de woningen.

impressie2

CENTRAAL HONSELERSDIJK

Honselersdijk heeft zijn bewoners veel te bieden. In de gezellige en knusse Dijkstraat zijn alle dagelijkse boodschappen verkrijgbaar. Niet te missen is de jaarlijkse Honselse Feestweek met als hoogtepunt de wielerronde. Honselersdijk heeft ook een rijke geschiedenis waarvan het ‘Hof van Honselersdijk’, later ‘De Nederhof’ genoemd, een markant bouwwerk in Honselersdijk. En wat te denken van de vele recreatiemogelijkheden, o.a. in natuurgebied de Wollebrand. Heerlijk wandelen of genieten aan het water op het strandje of het terras. En een keur aan verschillende sportmogelijkheden bij gezellige verenigingen in en rond Honselersdijk (o.a. voetbal, waterskiën, wielrennen, tennis, etc.).

buurt honselersdijk

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID

Prinsenland ligt tussen de bestaande Burgemeestersbuurt en de reeds gerealiseerde nieuwbouwwijk Parkzight in, aan het einde van de Johan van Oldebarneveldtstraat en de Burgmeester Hoogeboomstraat. Binnen Honselersdijk op loopafstand van alle voorzieningen en dichtbij uitvalswegen. Daarbij komt dat Honselersdijk zeer centraal gelegen is in het Westland, met Naaldwijk, Poeldijk en Kwintsheul op een steenworp afstand. En zeer dicht op de uitvalswegen als de Veilingroute richting de A4, de Burgemeester Elsenweg richting A20 en de Nieuweweg richting Den Haag.

drone

HET WONINGAANBOD VAN PRINSENLAND:

1a 2

TWEE-ONDER-EEN-KAPWONING

Dit woningtype heeft de beschikking over een riant woonoppervlak op zowel de begane grond, eerste verdieping als tweede verdieping. De ruime achtertuinen grenzen aan het (uit te breiden) doorgaand vaarwater, waardoor u vanaf uw bootje het Westland kunt ontdekken. 

6a

PATIOWONING

Het woonprogramma van de patiowoningen vindt geheel plaatst op de begane grond, waardoor de woningen levensloopbestendig zijn. Op de eerste verdieping heeft u de mogelijkheid tot het creëren van een extra slaapkamer of opbergruimte. In Prinsenland worden vijf patiowoningen aangeboden met een eigen parkeerplaats.

3a

RIJWONING

De rijwoningen worden aangeboden in een prijssegment waarbij ook een- en tweepersoonshuishoudens de mogelijkheid krijgen in Prinsenland te wonen. Is een stap naar een ruime eengezinswoning te groot, maar woon je liever in een grondgebonden woning met een tuin dan in een appartement? De rijwoningen geven deze mogelijkheid!

INTERESSE?

Wilt u niets missen? Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang de updates van de ontwikkelingen en aankomende events.

* verplichte velden

WONEN IN PRINSENLAND BETEKENT:

impressie1

INDELING NAAR WENS

De patiowoningen en twee-onder-een kapwoningen beschikken allen over veel leefruimten op de begane grond. De woning is naar wens in te delen, waarbij met name op de begane grond verschillende indelingen mogelijk zijn. Kies je voor een grote woonkamer met leefkeuken of een slaapkamer met badkamer op de begane grond? Of misschien wel een extra verdieping met nog meer slaapkamers? Deel je wensen met ons.

usp groen

WATER EN GROEN

Beleving van groen en water geeft levensgeluk, vandaar dat er binnen het project aandacht is voor groen, zowel openbaar als voldoende ruimte in de privétuinen. Alle woningen beschikken daarom niet alleen over een achtertuin, maar ook aan de straatzijde is er voldoende ruimte voor groen. Houdt u van vissen vanaf uw eigen steiger of de wens om direct vanuit de achtertuin in uw boot te stappen voor een rondje Westland, ook dat biedt Prinsenland.

usp duurzaam

DUURZAAM

Prinsenland is klaar voor de toekomst! Uiteraard worden de woningen gasloos gerealiseerd, de woningen worden duurzaam verwarmd en beschikken over (de mogelijkheid voor) zonnepanelen. Het verduurzamen van woningen levert een reductie van de energievraag en bespaart daarmee woonlasten.

ONZE PLANNING