OVER PRINSENLAND

Het project Prinsenland is ruim opgezet, met aandacht voor groen, voldoende parkeerplaatsen en extra water. De strakke maar toch warme architectuur van de woningen en het kwalitatieve materiaalgebruik geven een luxe uitstraling. Een onderscheidend plan, waarin de plattegronden zijn aan te passen naar de verschillende levensfases van de bewoners van de woningen.

impressie2

CENTRAAL HONSELERSDIJK

Honselersdijk heeft zijn bewoners veel te bieden. In de gezellige en knusse Dijkstraat zijn alle dagelijkse boodschappen verkrijgbaar. Niet te missen is de jaarlijkse Honselse Feestweek met als hoogtepunt de wielerronde. Honselersdijk heeft ook een rijke geschiedenis waarvan het ‘Hof van Honselersdijk’, later ‘De Nederhof’ genoemd, een markant bouwwerk in Honselersdijk. En wat te denken van de vele recreatiemogelijkheden, o.a. in natuurgebied de Wollebrand. Heerlijk wandelen of genieten aan het water op het strandje of het terras. En een keur aan verschillende sportmogelijkheden bij gezellige verenigingen in en rond Honselersdijk (o.a. voetbal, waterskiën, wielrennen, tennis, etc.).

buurt honselersdijk

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID

Prinsenland ligt tussen de bestaande Burgemeestersbuurt en de reeds gerealiseerde nieuwbouwwijk Parkzight in, aan het einde van de Johan van Oldebarneveldtstraat en de Burgmeester Hoogeboomstraat. Binnen Honselersdijk op loopafstand van alle voorzieningen en dichtbij uitvalswegen. Daarbij komt dat Honselersdijk zeer centraal gelegen is in het Westland, met Naaldwijk, Poeldijk en Kwintsheul op een steenworp afstand. En zeer dicht op de uitvalswegen als de Veilingroute richting de A4, de Burgemeester Elsenweg richting A20 en de Nieuweweg richting Den Haag.

drone

HET WONINGAANBOD VAN PRINSENLAND:

c02 Post klein

TWEE-ONDER-EEN-KAPWONING

Dit woningtype heeft de beschikking over een riant woonoppervlak op zowel de begane grond, eerste verdieping als tweede verdieping. De ruime achtertuinen grenzen aan het doorgaand vaarwater, waardoor u vanaf uw bootje het hele Westland kunt ontdekken. Aan de voorzijde heeft u toegang tot de aangrenzende garage en parkeerplaats(en) op eigen terrein.

 

Klik hier om de verkoopfolder te downloaden.

c04 Post klein

PATIOWONING

Het woonprogramma van de patiowoningen vindt geheel plaatst op de begane grond, waardoor de woningen levensloopbestendig zijn. Op de eerste verdieping heeft u de mogelijkheid tot het creëren van een extra slaapkamer of opbergruimte. In Prinsenland worden vijf patiowoningen aangeboden met een eigen parkeerplaats.

 

Klik hier om de verkoopfolder te downloaden.

c01 Post klein

RIJWONING

De rijwoningen worden aangeboden in een prijssegment waarbij ook een- en tweepersoonshuishoudens de mogelijkheid krijgen in Prinsenland te wonen. Is een stap naar een ruime eengezinswoning te groot, maar woon je liever in een grondgebonden woning met een tuin dan in een appartement? De rijwoningen geven deze mogelijkheid!

 

Klik hier om de verkoopfolder te downloaden.

WONEN IN PRINSENLAND BETEKENT:

impressie1

INDELING NAAR WENS

De patiowoningen en twee-onder-een kapwoningen beschikken allen over veel leefruimten op de begane grond. De woning is naar wens in te delen, waarbij met name op de begane grond verschillende indelingen mogelijk zijn. Kies je voor een grote woonkamer met leefkeuken of een slaapkamer met badkamer op de begane grond? Of misschien wel een extra verdieping met nog meer slaapkamers? Deel je wensen met ons.

usp groen

WATER EN GROEN

Beleving van groen en water geeft levensgeluk, vandaar dat er binnen het project aandacht is voor groen, zowel openbaar als voldoende ruimte in de privétuinen. Alle woningen beschikken daarom niet alleen over een achtertuin, maar ook aan de straatzijde is er voldoende ruimte voor groen. Houdt u van vissen vanaf uw eigen steiger of de wens om direct vanuit de achtertuin in uw boot te stappen voor een rondje Westland, ook dat biedt Prinsenland.

usp duurzaam

DUURZAAM

De woningen in Prinsenland zijn voorzien van een bodemwarmtepomp welke zorgt voor energiezuinige verwarming, koeling, warm tapwater en een comfortabel binnenklimaat. U sluit een huurovereenkomst met Klimaatgarant af. In de huurprijs zijn onderheid, reinigen, reparaties en volledig vervanging begrepen, waardoor u volledig wordt ontzorgd. In combinatie met goede isolatie, driedubbelglas, vloerverwarming, vloerkoeling en WTW-unit, voldoet uw woning aan de meest recente wet- en regelgeving.